FL cinta sementara

View previous topic View next topic Go down

FL cinta sementara

Post  Prince Miz on Mon Apr 15, 2013 12:02 pm

korng dh tau kot name dia Sofea @ ana NASI LEMAK, 3 ingit je...
mmbe aku bg kat aku 1 no ni,pstu aku try,perhhhhh punye la rase mcm nk becinta je ngan dia,lynan dia kalah awek aku or minah2 yg pnah lyn aku,terbaik tu,blh katekn legend la jugak...
body cntik padan la ngan harga 150 aku byr dia,tp tmpt kne cari sndiri,damage semua 220 la campur tol n myak kete aku dr umah Sad ...hari ni aku rase nk book dia lg,tp mlangnya duit menjadi perantaraan antara cinta kami berdua Razz

Prince Miz

Posts : 4
Join date : 15/04/2013
Age : 27
Location : Nilai

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum