Salam kenal ...

View previous topic View next topic Go down

Salam kenal ...

Post  paen on Sat Aug 04, 2012 9:55 pm

Salam baru register masuk forum ...tapi sebelum ni kat forum lama yg kena godam tu saya dah register..... banyak sumber2 yg kita bole dapat ... dari segi keselamatan (lineclear) , Contact person, lokasi terbaik, banyak lagi la lepas forum kena attact habis terus celaka betul hahahahaaa... so sudi la terima saya seadanya di sini ye....... oooohh ya nak bagi info ni... kat Jalan TAR ada satu hotel 'K' dulu terkenal dengan Awek2 Kari tapi sekarang ni dah banyak NL.... yg pernah saya ambil nama 'SKY' service 9/10 xsombong , Body 8/10......harga RM185.00 ....rasa2 mesti kat sini yg dah pernah servey kat situ kan.......selesa la bilik pon ok bersih....

paen

Posts : 2
Join date : 04/08/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kenal ...

Post  papa_masyuk on Thu Aug 09, 2012 8:48 pm

Bro,

Hotel 'K' tu yang mana satu ye? Ada FJ x? Ari tu aku g kat yang Danau Kota tu...ada 2 massage...tp just BJ je la...tu yg ingat nak cari yang FJ kalau ada...hihihi

papa_masyuk

Posts : 5
Join date : 10/04/2012

View user profile

Back to top Go down

ade tempat laen lg ker

Post  masyuk on Tue Sep 18, 2012 7:04 pm

slm..lma xjoin..tb trigat...tp..skang dah xselamat lg daa..terpaksa g oversea utk settle tunggakan..jakarta...my Angle,sunda, 16+ damage 2j...berbaloi der..

masyuk

Posts : 1
Join date : 18/09/2012
Location : pucong

View user profile

Back to top Go down

huhuhu

Post  Prince Miz on Mon Apr 15, 2013 11:50 am

kat danau kota????!!!!
uuuu PREMIUM WALK....TU best bro,aku kene b2b n blowjob xde stokin ussssshhhhhh bestnye bro,relex n sedapppppppppp Laughing ....tp tmpt FJ ni aku ade tau baik punye,siap mkn2 lg,msti korg dh tau kan kat Hotel Paradise tu kan... Razz

Prince Miz

Posts : 4
Join date : 15/04/2013
Age : 27
Location : Nilai

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kenal ...

Post  orangbaru on Tue Jun 04, 2013 11:58 am

salam perkenalan, saya baru disini,nk share ngan kawan port yg br visit smlm, kot kot ada yg penah pergi...di taman midah cheras...

orangbaru

Posts : 2
Join date : 04/06/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kenal ...

Post  orangbaru on Tue Jun 04, 2013 11:59 am

damage rm160 smlm...handjob, licking and fingering..puas hati la..PM me la saper2 yg berminat

orangbaru

Posts : 2
Join date : 04/06/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kenal ...

Post  d7 on Thu Jul 04, 2013 6:46 am

paen wrote:Salam baru register masuk forum ...tapi sebelum ni kat forum lama yg kena godam tu saya dah register..... banyak sumber2 yg kita bole dapat ... dari segi keselamatan (lineclear) , Contact person, lokasi terbaik, banyak lagi la lepas forum kena attact habis terus celaka betul hahahahaaa... so sudi la terima saya seadanya di sini ye....... oooohh ya nak bagi info ni... kat Jalan TAR ada satu hotel 'K' dulu terkenal dengan Awek2 Kari tapi sekarang ni dah banyak NL.... yg pernah saya ambil nama 'SKY' service 9/10 xsombong , Body 8/10......harga RM185.00 ....rasa2 mesti kat sini yg dah pernah servey kat situ kan.......selesa la bilik pon ok bersih....


situ memang terbaik bro. servis lain mcm. sampai lubang bontot kte dijilatnye. ahahahahaha.

d7

Posts : 2
Join date : 04/07/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam kenal ...

Post  Sponsored content Today at 5:01 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum